Undersøgelse af slutbrugeres forhold til sundhedsapps og personlig data

Mange tak fordi du vil deltage i min undersøgelse.

Undersøgelsen omhandler almindelige menneskers forhold til det stigende antal sundhedsapps, som er i stand til at måle ganske personlige data såsom blodtryk, vægt, vejrtrækning, søvnkvalitet m.fl., hvorefter de igennem algoritmer behandler denne data med tredjeparter for at kunne komme med behandlingsforslag og analyser af brugerens liv.

Formålet med undersøgelsen er at indsamle brugerdata, da jeg skriver eksamen i faget Interfaceanalyse, hvor jeg analyserer iPhone- og Androidappen "Sleep Cycle", som analyserer søvnkvalitet.

Er du bruger af hvilken som helst form for sundhedsapp/-enhed/-wearable/-tracker/osv., så kan du hjælpe mig enormt meget ved at svare på denne undersøgelse. Det kan eks. være Endomondo, Sleep Cycle, Apple Health, MyFitnessPal, Apple Watch, FitBit, Garmin smartwatch og mange andre.

Undersøgelsen tager mindre end 5 minutter, er 100% anonym og besvarelserne bruges udelukkende i min eksamensopgave og deles ikke uden for Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet.

På forhånd tusind tak,

 

Anders Dahl Svendsen